Pe 14.6.

klo 16.30-17.30

Cafe&Bakery Mimosa

”Ella Julia on 21-vuotias sanataiteilija, jonka räväkästä tekstistä räiskyy intersektionaalisen feminismin sanoma niin painavien aiheiden kuin piikikkään huumorinkin kautta. Hän ottaa tarkasteluun ihmisyyden monet muodot ja runojen aiheet pyörivätkin elämän aallonpohjista aina hurmoksen huipulle asti.”

Ei pää määrää!!! on osa ”Runoja mun päästä”-kokonaisuutta. Tällä kertaa 14.6. kahvila Mimosassa kuullaan niin vanhempia runoja kuin uusia tuuliakin. Tule kuuntelemaan, mitä runoilija löysi navastaan krapula-aamuna tai miten elämä potki päähän lapsena. Ja nuorena. Ja nuorena aikuisena. Ja aina. Ja miten runoilija potkii takaisin.

Ei pää määrää!!! on kokoelma tarinoita runoilijan omasta elämästä ja lähipiiristä, jotka osoittavat arkielämän vinhojen absurditeettien lisäksi yhteiskunnallisia epäkohtia. Ei pää määrää!!! on kiukkuista jalanpoljentaa, se on naurunpyrskähdyksiä, se on silmien pyörittelyä, se on onnellisia huokauksia ja se on katkeria kyyneliä.

Tule selvittämään, määrääkö pää vai pään kantaja, mikä määrittää pään ja missä onkaan päämäärä. Tai onko millään määrällä mitään oikeestaan vitunkaan väliä.

Esityksen kesto on noin 30 minuuttia.
SISÄLTÖVAROITUKSET: syömishäiriö, (seksuaalinen) väkivalta, itsetuhoisuus, päihteet. Aiheista ei puhuta romantisoiden tai ihannoiden.

FB-tapahtuma: Ei pää määrää!

Kategoriat: