YO-talo | Kauppakatu 10 | Avoinna klo 20 – 04 | K18

Liput: 8€ / 6€
Alennettu sisäänpääsymaksu Setan jäsenjärjestöjen jäsenkorteilla.

YO-talolla on paljon tilaa tanssahdella hyvän musan tahtiin ja nauttia hyvästä seurasta viilentävien juomien kera. Mikäli haluat välttyä jonotukselta, saavuthan ajoissa!

Pride-Leimareissa YO-talon lavalle nousevat:

KLO 21.30 – AFRODISIAC
Afrodisiac Tanssiryhmä on räväkän miestanssijan ja upeiden naistanssijoiden muodostama persoonallinen ja näyttävä ryhmä joka on kiertänyt yli 7 vuoden ajan Suomea aina festivaaleista yökerhoihin ja risteilyiltä kauppakeskuksiin. Ryhmää on nähty myös musiikkivideoilla, ”Miami” elokuvassa Krista Kososen tanssiryhmänä ja keikoilla jopa Kanarian saarilla asti. Tanssiryhmä on myös varmasti tuttu Pride-kansalle, sillä heitä on nähty mm. Turun ja Mikkelin Prideillä ja tänä vuonna myös Lappeenrannan Pride-juhlassa. Ryhmän keulakuva Ari on myös vuoden 2017 Mr. Gay Finland 1. perintöprinssi.

KLO 23.45 – PETER JUHAN
Peter Juhan, helsinkiläinen electopoprock muusikko on yksi Suomen kiinnostavimmista nousevista artisteista, joka yhdistää uniikilla ja rohkealla tavalla genrerajoja ja performanssia näyttävään lavashowhun. Hänen uusin singlensä CROWN julkaistiin huhtikuun alussa, jota edelsi viime vuoden syksyllä ulos tullut omakustanne esikois-ep State Of Vanity. Peter on tänä vuonna nähty niin Querelle-festivaalin, Teatteri Forumin että On The Rocksin lavalla.

Bileet tarjoaa:
Pirkanmaan SETA ry
pirkanmaanseta.fi

YO-talo | Kauppakatu 10 | Avoinna klo 20 – 04 | K18
http://palaute.leimarit.fi/

Kategoriat: