Ma 10.6. klo 18-20
Pirkanmaan Setan toimistolla

Miten seksuaalinen suuntautuminen määritellään tai sanoitetaan silloin kun on sukupuoli-identiteetiltään esimerkiksi queer, sukupuolijoustava (gender fluid), sukupuoleton muunsukupuolinen?

Tutuhkot sanat kuten femiseksuaali, androseksuaali, panseksuaali, polyseksuaali, aseksuaali tai homo voivat auttaa alkuun, mutta ne eivät riitä kuvaamaan seksuaalisen kiinnostuksen koko kirjoa. Onko skolioseksuaali terminä jo vakiintumassa vai tarvitaanko parempi termi? Mitä transvestinen fetissi tarkoittaa? Entä jos viehätyn androgyynisyydestä? Entäpä romanttisen suuntautumisen huomiointi?

Tervetuloa sukupuolivähemmistöille ja sukupuoli-identiteettiään pohtiville tarkoitettuun keskusteluun, jonka keskiössä on seksuaalisen suuntautumisen suomenkielinen sanasto ja määrittely.

Keskustelua ja sanojen turvallista makustelua pohjustavat Sexpon viestintäkoordinaattori Pii Anttonen ja Sinuiksi-palvelun seksuaalineuvoja Mikko Väisänen. Tilaisuudessa noudatetaan turvallisen tilan periaatteita vaikka kyseessä ei olekaan varsinainen vertaisryhmä.

Pirkanmaan SETA ry
Näsilinnankatu 48 E, Tampere
3. krs. Pääset huomaamatta perille
Tulo-ohjeet toimistolle (myös esteettömät tulo-ohjeet) kuvien kera: https://bit.ly/2D44Zww
Jos tarvitset esteetöntä sisäänkäyntiä, soita etukäteen Mikolle nroon: 040 5107488, niin tulee avaamaan sisäpihan ulko-oven hissille. Sillä ovella ei ole vielä omaa ovisummeria.

FB-tapahtuma: Seksuaalisuus sukupuolibinäärin ulkopuolella

Kategoriat: