Pirkanmaan Pride avajaisbileet Ravintola Mixeissä.

Ovet aukeaa klo 22.
Setan jäsenet +opiskelijat 3e, muut 5e, hinnat sisältää narikan.

Ohjelmassa
klo 23 Tursula KlamouR & Golden Girrrls! 

klo 00.30 Cici Mast

Tursula KlamouR on Jyväskyläläisen Rosetta Sweetin alter ego, Drag Queen isolla Q:lla. Tämä räävitön, rietas, röyhkeä ja oman arvonsa tunteva nainen ei kumartele ketään tai mitään. Tällä kertaa hän kuitenkin herkistyy kertomaan teille tarinan tuhoontuomitusta rakkaudesta. Päättyykö kaikki masennukseen vai voiko sydänsurujenkin keskeltä nousta takaisin jaloilleen? Tursulan mukana Tampereella saapuu hänen ihastuttavat oppilaansa jotka tottelevat nimeä Golden Girrrls.. tässä tapauksessa nimi on enne joten suojaa silmäsi ettet häikäisty tästä kullan kimalluksesta! Esityksen koreografia, ohjaus sekä pukusuunnittelu Tursula KlamouR. 
Aurora Deus:
Aurora Deus on glitterillä ja pinkillä kuorrutettu esiintyjä, joka ottaa rohkeasti kontaktia yleisöön. Tämä hyväntuulinen tapaus ei voi olla nostamatta hymyä kasvoille!  
Florettes:
Florettes on Jyväskyläläisen Rosetta Sweetin (aka Riikka Huikkonen) ohjaama esiintyvä burleskiryhmä joka tarjoilee naiskauneuden lisäksi ripauksen huumoria, vahvaa naisenergiaa sekä runsaasti kimallusta. Koreografia, ohjaus sekä pukusuunnittelu on Rosetta Sweetin käsialaa. 

Drag -show Cici Mast: Kutittaako tanssikengät jalkoja? Energinen ja viihdyttävä, huumorilla höystetty lipsync-tanssi-extravaganza sytyttää jäätävimmätkin katsojat! Ei muuta kun korkkarit kattoon ja skumpat kitusiin – ny jorataan Cicin ja tanssijoiden kera!

Yleisöllä mahdollisuus osallistua showhun!

FB-tapahtuma: Avajaisbileet

Kategoriat: